Odyssea Logo

Courses coming up:

Find us on social media:

Get in touch: info@odyssea.com / (+30) 2108839877

Η Οδύσσεια στο Changemaker Συνέδριο 2024 της Ashoka!

Πρόσφατα συμμετείχαμε στο συνέδριο Changemaker 2024 της Ashoka στο Αμβούργο, όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 450 ηγέτες, καινοτόμοι και άνθρωποι που φέρνουν την αλλαγή σε διάφορους τομείς, με έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντίκτυπου. 

Ήταν μια εμπειρία γεμάτη ενέργεια και έμπνευση, και είμαστε περήφανοι που ήμασταν μέρος της. Οι γνωριμίες και οι συζητήσεις που είχαμε εκεί μας επιβεβαίωσαν πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση των νέων για την προώθηση θετικών κοινωνικών και περιβαλλοντικών αλλαγών.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές ήταν η συμμετοχή μας σε μια διαδραστική συνεδρία mentoring με τον επικεφαλής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ανώτερο αντιπρόεδρο της Schneider Electric. Παράλληλα, λάβαμε μέρος σε πάνελ που επικεντρώθηκαν στην ενδυνάμωση των νέων και την καινοτομία. Το κεντρικό μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Πρέπει πραγματικά να ενδυναμώσουμε τους νέους – να τους εμπιστευτούμε, να τους δώσουμε χώρο στη λήψη αποφάσεων και να αναγνωρίσουμε την αξία τους.

Όλες αυτές οι συζητήσεις είχαν άμεση σχέση με το έργο μας στην Οδύσσεια. Μέσα από την επαγγελματική εκπαίδευση, την τεχνολογία και τις ευκαιρίες απασχολησιμότητας, είμαστε αφοσιωμένοι να βοηθήσουμε τους νέους να πετύχουν σε έναν συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο. Η συμμετοχή μας σε διεθνή συνέδρια όπως το Changemaker Summit της Ashoka ενισχύει τη δέσμευσή μας και μας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστούμε με άλλους οργανισμούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα, ώστε να δημιουργήσουμε έναν διαρκή, θετικό αντίκτυπο.

Leave a comment