Odyssea Logo

Courses coming up:

Find us on social media:

Odyssea Default Image, Academy Reception

Συνέργειες με Εταιρείες

Ευκαιρίες Συνεργασίας

Η Odyssea είναι ένας οργανισμός που υποστηρίζει τους ευάλωτους νέους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε δυνατότητες απασχόλησης στην κοινωνία προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, που εστιάζουν στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε στενά με κάθε οργανισμό, εταιρεία ή επιχείρηση που μοιράζεται το όραμά μας για να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των ταλαντούχων νέων που αναζητούν απασχόληση και της αγοράς εργασίας.

Στις εγκαταστάσεις μας προσφέρουμε δωρεάν κατάρτιση, με δυνατότητα πιστοποίησης.  Ενδεικτικοί τομείς καταρτίσεων :

Εστίαση

Κατασκευαστικός Τομέας

Τομέας Επιχειρήσεων

Προγραμματισμός

Πωλήσεις & Ηλ. Εμπόριο

IT & Δίκτυα

Εξυπηρέτηση Πελατών

Διασύνδεση με θέσεις εργασίας

1. 

Μέσω της ομάδας απασχολησιμότητας της Odyssea, μπορείτε να αιτηθείτε πρόσβαση στη δεξαμενή των εκπαιδευμένων ωφελούμενών μας για να καλύψετε ανάγκες στελέχωσης της επιχείρισής σας

2.

Οι ωφελούμενοι αξιολογούνται βάσει των προφίλ που αναζητά η εταιρεία σας, σε επίπεδο δεξιοτήτων και τεχνικών γνώσεων και αποστέλλονται στο τμήμα HR ως πιθανοί υποψήφιοι.

3.

Η Odyssea συνεχίζει να παρακολουθεί την απόδοση και τη συμπεριφορά των προσληφθέντων υποψηφίων και διαμεσολαβεί όπου χρειάζεται για να διασφαλίσει μια συνεργασία υψηλής ποιότητας και διάρκειας.

Εξειδικευμένα Προγράμματα Κατάρτισης

1.

Στην Odyssea, προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης σε συνεργασία με εταιρείες που επιθυμούν είτε να καλύψουν έναν αριθμό θέσεων εργασίας με παρόμοιες απαιτήσεις, είτε  να αναβαθμίσουν τις γνώσεις του προσωπικού τους. 

2.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε από κοινού το πρόγραμμα εκπαιδεύσεων με εστίαση σε συγκεκριμένες θεματικές που επιθυμείτε.

3.

Μετά το πέρας των εκπαιδεύσεων φροντίζουμε να σας συστήσουμε τους καλύτερους υποψηφίους για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. 

3.

Η Odyssea συνεχίζει να παρακολουθεί την απόδοση και τη συμπεριφορά των προσληφθέντων υποψηφίων και διαμεσολαβεί όπου χρειάζεται για να διασφαλίσει μια συνεργασία υψηλής ποιότητας και διάρκειας

Συνέργειες CSR

1.

Στην Odyssea σχεδιάζουμε προγράμματα κοινωνικής παρέμβασης, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του πληθυσμού που εξυπηρετούμε και αυτές της αγοράς εργασίας. 

2.

Παρεμβαίνουμε ανακουφιστικά, αλλά κυρίως προσφέρουμε βιώσιμες λύσεις, στους πιο ευάλωτους, μέσω της εκπαίδευσης και της διασύνδεσης με την αγορά εργασίας. 

3.

Η Odyssea είναι ένας οργανισμός που βασίζεται στη συλλογή και λεπτομερή καταγραφή δεδομένων για να σχεδιάζει τις παρεμβάσεις της και να προσαρμόζεται γρήγορα σε αλλαγές. Όλα τα προγράμματα και οι δράσεις μας είναι μετρήσιμα, απολογίζονται βάσει  συμφωνημένων KPIs και εστιάζουν στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

4.

Η Odyssea Platform, είναι ένα ψηφιακό εργαλείο που σχεδιάσαμε για να οργανώνουμε και να παρακολουθούμε την εργασία μας, αλλά και να μετράμε τον αντίκτυπό μας. Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο για να μοιραζόμαστε πολύτιμα δεδομένα και καλές πρακτικές, με τους χορηγούς, τους συνεργάτες μας και το ανθρωπιστικό οικοσύστημα.

Εκφράστε εδώ το ενδιαφέρον σας για συνεργασία

Sorry, no posts matched your criteria.

Εδραιωμένες συνεργασίες